Sütik kezelése: A www.herbiovit.hu weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Neked.

Blog

Érdekel a Menta világa?

Kíváncsian érdeklődsz a natúrkozmetikumok iránt? Te is tudatos vásárló szeretnél lenni? Fontos számodra a környezet és a fenntarthatóság? Akkor olvasd el legújabb bejegyzéseinket a témában. Bízunk benne, hogy Te is jobban megismered a gyógynövények használatát, márkánk filozófiáját.

3 tipp, ha ledöntött a lábadról a meghűlés

3 tipp, ha ledöntött a lábadról a meghűlés

Főleg ősszel és tavasszal, az átmeneti időszakban van a felső légúti betegségek szezonja. A hűvös idő miatt egyre több embert ér utol és dönt le lábáról a megfázás, más néven nátha vagy meghűlés. Ilyenkor hajlamosak vagyunk nem az évszaknak megfelelően öltözködni, amelynek következményeképp meggyűlhet a bajunk a kellemetlen tünetekkel.

3 tipp, hogy mire figyelj, ha Neked is túl érzékeny a bőröd

3 tipp, hogy mire figyelj, ha Neked is túl érzékeny a bőröd

Milyen problémákat okoz, ha túlérzékeny a bőröd és bőrirritáló allergénnel találkozol?

Kipróbáltál egy új krémet és tele lettél csalánkiütéssel?

Ha túl érzékeny a bőröd és hosszan tartóan nem megfelelően táplálod, felborulhat a mikroflórája, aminek tartós következményei is lehetnek, például súlyosabb esetben kialakulhatnak hosszan tartó bőrbetegségek is.

Őszi immunerősítés, 3 tipp az immunrendszer védelemére

Őszi immunerősítés, 3 tipp az immunrendszer védelemére

Ahogy egyre rövidebbek a nappalok, úgy érkezik meg észrevétlenül az egyre hidegebb idő is a mindennapjainkba. Az évszakok változásánál az immunrendszerünk is könnyebben legyengül az átállás alatt, emellett a hűvösebb idő a vírusok és baktériumok terjedésének is kedvez.

Az oldal tetejére