Sütik kezelése: A www.herbiovit.hu weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Neked.

Blog

Érdekel a Menta világa?

Kíváncsian érdeklődsz a natúrkozmetikumok iránt? Te is tudatos vásárló szeretnél lenni? Fontos számodra a környezet és a fenntarthatóság? Akkor olvasd el legújabb bejegyzéseinket a témában. Bízunk benne, hogy Te is jobban megismered a gyógynövények használatát, márkánk filozófiáját.

A sokoldalú vadgesztenye

A sokoldalú vadgesztenye

A gesztenyét mindenki ismeri, sőt sokan már kisgyermekként megtanulják, hogyan lehet megkülönböztetni a szelíd-, és a vadgesztenyét. Az óvodában, iskolában a gyerekek gyakran készítenek gesztenyéből figurákat, méghozzá a vad fajtából. Azonban a vadgesztenye nem csupán a gyerekek számára ismerős. Épp ellenkezőleg! Ez az értékes növény már évezredek óta fontos alkotóeleme a természetes orvoslás eszköztárának. Az alábbi cikkből megtudhatod, miről ismerhető fel ez a különleges növény, mire jó és azt is, hogy mi készíthető belőle.

Tippek, hogy enyhítsd a tavaszi fáradtságot!

Tippek, hogy enyhítsd a tavaszi fáradtságot!

A tavaszi fáradtság az egyik leggyakoribb probléma ebben az időszakban, egy átmeneti állapot, amelyet a test és az agy fáradtsága, a kimerültség és az álmosság jellemez. Ez az állapot általában az év ezen időszakában jelentkezik, az időjárás hirtelen melegebbre vált és az emberi test még nem szokott hozzá a változásokhoz. Sokak számára nehéz megbirkózni ezzel. Azonban vannak olyan egyszerű módszerek, amelyekkel enyhíthetjük a tavaszi fáradtságot, ezeket gyűjtöttük most össze számodra!

Mit tudsz tenni a könnyedebb mozgásért?

Mit tudsz tenni a könnyedebb mozgásért?

A mozgás az életünk minden területén elengedhetetlen. Szüksége van rá a testünknek és az elménknek egyaránt. Azonban az emberek jelentős része jóval kevesebbet mozog, mint amennyi a valós igénye lenne. Ennek lehet oka egyszerűen a lustaság, az időhiány, de akár fizikai korlátai is lehetnek. Ha testünk rugalmasabb, sokkal szívesebben állhatunk neki a sportolásnak, de akár a mindennapi mozgásunkra is pozitív hatással lehet.

3 tipp, hogy könnyedebb, rugalmasabb legyen a mozgásod

Az oldal tetejére