Sütik kezelése: A www.herbiovit.hu weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Neked.

Fizetéssel kapcsolatos információk

Fizetési feltételek

Áruházunkban lehetőség van online azonnali bankkártyás fizetésre, és utánvéttel való fizetésre. Utóbbi esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni általában készpénzben (előfordulhat, hogy a Futárszolgálat munkatársa kártyás tranzakció elfogadására alkalmas eszközzel is rendelkezik) a küldemény kézbesítőjének.

Áruházunkban az alábbi számodra biztonságos, megfelelő és kényelmes fizetési módokon fizethetsz:

  • Utánvét - készpénzes fizetés házhozszállítás esetén, a küldemény átvételekor a GLS Futárszolgálat munkatársának
  • SimplePay online azonnali bankkártyás fizetés – biztonságos fizetés a SimplePay online hitelesített rendszerén keresztül

 

Tudnivalók a bankkártyás fizetésről

Ide kattintva olvashatsz a SimplePay - ONLINE FIZETÉSI RENDSZERÉRŐL
Fizetési tájékoztató: https://simplepartner.hu/PaymentService/Fizetesi_tajekoztato.pdf


Árak

Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a webáruházban a termékek mellett találsz. Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák, azonban ezek az árak nem tartalmazzák még a várható szállítási költséget. A szállítási költség a pénztár folyamat során a megrendelés véglegesítése előtt, valamint a Vásárlási feltételek között is megtalálható. Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, úgy fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése, illetve módosítása után, azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

 

A termék visszaküldése

A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, kipróbálásból eredő hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában veszünk vissza. Vásárolj kockázat nélkül és próbáld ki prémium minőségű termékeinket, hiszen minden termékünkre 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Érdekel? Bővebben itt tájékozódhatsz a garancia feltételeiről.

 

Köszönjük rendelésed!

 

Vissza a főoldalra

Az oldal tetejére